Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Nyheter

Den ultimata artefakten hos lata människor: don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Släpp tid: 2021-06-28 17:46:27  träffar: 26

with förbättringen av människor' s materiella liv, spelar tablettdatorer och mobiltelefoner blivit ett modigt sätt att leva. Dessa verktyg är lätta att bära, men den endanackdelen är att det inte finnsnågon fast supportpunkt, vilket gör alla en låg huvudgrupp och också utsatt för cervikal spondylos


for folk att titta på en mobiltelefon, Lazy Person Bracket är bra för ryggraden, för i det här fallet, det mänskliga ögat och celltelefonens elskärm vertikal,nacke upprätt, kommer kraftigt att minska denegativa effekterna på ryggraden, effektivt kan lindra en mängd olika biverkningar.

n图片1.jpg

the lata skrivbordsbeslag är gjord av aluminiumlegering, som enkelt kan vikas. Oavsett om det är själv-made eller live video, är det mycket bekvämt. Mobiltelefontabletten kan vara mycket lämplig. Den bärbara makeupspegeln kan tillfredsställa flickans kärlek.


图片2.jpg


i tro att det vanligaste du ser i livet är det klämtyp lat stödet. Ena änden kan klämmas på bordsidan, och det finns en flexibel konsol, som kan vridas godtyckligt. Den andra kan sätta mobiltelefonen och den platta plattan och justera olika vinklar, vilket kan lindra våra livmoderhala problem.

--

Chucken antar justeringsstångsstrukturen och justeringskraften är likformig och stabil, så att undvika mobil glidning. Den innehåller hög
END Silicone Anti

skid förstärkningsplatta, vilket inte är lätt att falla av. Det är flexibelt magnesium aluminiumlegeringsmaterial, och vinkeln är 360 grader fri att rotera, vilket uppfyller positionen för olika lata människor.

&#


high density fiber lädermaterial är selec

116; ed, och dubbelarmsjusteringsdesignen uppgraderas. Underarmen är lätt att justera, den bakre armbasen är förstärkt och stöds utan skakning. Klämmunnen kan rotera 360 grader för att uppfylla dina olika positioner, bredare klämmunn och kompatibel med olika vanliga modeller och tablettdatorer.

5.png


clip lat Stöd har också ett live-tv-support. Med uppkomsten av live-sändningsplattform de senaste åren har denna typ av stöd blivit populär. Oavsett om det används för live-sändning pånätverksplattformen eller används för att jaga drama, kan det hjälpa oss väldigt bra.


no gränsgräns, oavsett mobiltelefon tablett kan användas. Varje vinkel kan justeras, titta på filmer, kommer inte trött, frigör olika hållning, undviker cervikal trötthet, tjock rubidiummagnet, med stark sugning, stabil adsorption kommer inte att falla.

-


the luftfartsmetall av samma material som äpple antas. Detnoggrant utformade kabelhanteringsgränssnittet gör att kabeln är bekvämare, skrivbordet är mer kortfattat, framsidan och botten av konsolen är anti-slip silikonplatta, vilket effektivt kan förhindra att mobiltelefonen glider ochnötning, och den humaniserade rulldesignen kan medföra Mer bekväm och självständig erfarenhet

\\n \\n \\n

Tidigare: Vad är principen om mobil trådl...

Nästa: No